Menu

Activiteiten

mei
22
Begint om 10:00
Ontmoetingskerk Eefde
mei
22
Begint om 10:00
Ontmoetingskerk Eefde
mei
26
Begint om 09:30
Ons gebouw
mei
29
Begint om 10:00
Ontmoetingskerk Eefde
Ga naar de agenda »

Kerkbrief

K E R K B R I E F (zondag 15 mei 2022)

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente in Eefde

Wij willen een open en verbindende kerkgemeenschap zijn, midden in het dorp. Iedereen is welkom en iedereen is uitgenodigd mee te doen! Op deze website vindt u wie wij zijn, welke activiteiten er zijn, het (laatste) nieuws, informatie over de kerkdiensten en ook hoe we georganiseerd zijn.

Laatste nieuws

Welkom bij de kerkdienst! (voor online en terugkijken: klik op de foto van de kerkzaal)
zondag 22 mei, 10 uur. Voorganger ds. K. Bochanen uit Deventer. 6e zondag van de Paastijd.
Lees meer
Wij zoeken een predikant
Drie mooie dorpen langs de IJssel tussen Zutphen en Deventer zoeken jou, een fulltime predikant, voor de twee betrokken en ambitieuze gemeenten van Gorssel/Epse en Eefde, die steeds intensiever met elkaar samenwerken. Verdere informatie staat onder de kop VACATURE (in het hoofdmenu).
Lees meer
beroepingswerk van start
Het Breed Moderamen van de Classicale Vergadering heeft toestemming verleend voor het beroepingswerk. De wervingscommissie staat in de startblokken en kan nu aan de slag met het op zoek gaan naar een predikant en twee kerkelijk werkers. De Protestantse Gemeenten van Eefde en Gorssel/Epse besloten eerder al tot intensivering van de samenwerking. Nu gaan ze gezamenlijk invulling geven aan de vacatures die zijn ontstaan door het emeritaat van ds. Broekhuis (Eefde) en het vertrek van ds. Bargerbos (Gorssel/Epse). 
Lees meer