Startweekend kerken Gorssel/Epse en Eefde. KOMT ALLEN, KOMT ALLEN!!

Het weekend van 9 en 10 september is ons startweekend. Zaterdag in Eefde en zondag in Gorssel. Iedereen uit Eefde, Gorssel en Epse of die daar te gast is, is van harte welkom! Het thema is: Ga mee op de weg van Geloof, Hoop en Liefde. Dit in verbinding met onze dorpen.

Op zaterdag 9 september is om13.30 uur een feestelijke start in en om de kerk in Eefde met diverse activiteiten! Zo daar zijn: een wandeltochtje van ongeveer 2 kilometer met onderweg leuke opdrachten, een springkussen, muziek op het plein en in de kerk, rondleiding in de kerk, men kan/mag in de weer  met kwasten en potloden, om te schilderen en tekenen, en met bloemen en takken. De bloemstukjes mag men op zaterdag en zondag brengen naar dorpsbewoners in Epse, Eefde en Gorssel, als blij gebaar. Men mag zelf bedenken naar wie men het wil brengen. Ook in de kerk op zondag staan bloemen fleurig, dus er kunnen nooit teveel bloemstukjes zijn! Na de dienst bezorgen wij die dan bij mensen, die een vriendelijk gebaar en wat zon in huis kunnen gebruiken. Aan het eind van de middag oefenen we een paar liederen voor de dienst op zondag, wie zin heeft ZING MEE! 
Tevens zal er een informatietafel zijn over biodiversiteit en grootouders voor het klimaat.
Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten! Koffie, thee en frisdrank zijn gratis, voor de lekkere hapjes vragen wij wel een kleine, contante vergoeding. 

Op zondag 10 september is er om 10 uur kerkdienst in Gorssel,  waar we muziek maken en zingen, en ons verdiepen in Geloof, Hoop en Liefde en wat dat tegenwoordig voor ons betekent. Natuurlijk is er na de dienst koffie, thee en limonade.

Geplaatst op 05-09-2023