Vanaf 21 november weer diensten zonder bezoekers.

 • Agenda

  nov
  28
  Begint om 10:00
  Ontmoetingskerk Eefde
  dec
  5
  Begint om 10:00
  Ontmoetingskerk Eefde
 • Laatste nieuws

  Zondag 28 november 10.00 uur. 1e zondag van Advent. Annunciatie – een grootse aankondiging. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: mevrouw ds. M. Bassa uit Voorst. Gezamenlijke dienst met de Protestantse Gemeente van Gorssel/Epse. In verband met corona zijn de diensten voorlopig zonder bezoekers. Voor de foto: lees meer .........

De kerkenraad heeft in zijn vergadering van 10 november besloten dat wij vanaf volgende week, dus met ingang van 21 november, weer alleen maar diensten gaan uitzenden. Dus het bezoeken van diensten is dan niet meer mogelijk. Ook nu willen we, voorzover het in onze macht ligt, het risico vermijden dat een dienst in de Ontmoetingskerk een bron wordt van besmettingen.

Mededeling van de Ontmoetingskerk voor 14 en 21 november

 

Er is een schrikbarende stijging van het aantal mensen dat positief getest wordt op corona of ziek is geworden. Dat geldt ook voor onze eigen omgeving: in Eefde horen we van verschillende kanten dat er mensen besmet zijn met het Covid-virus, ook al zijn ze dubbel gevaccineerd.

We zijn als kerk van het begin af aan solidair geweest met de ontwikkelingen in ons dorp. Ook nu willen we, voorzover het in onze macht ligt, het risico vermijden dat een dienst in de Ontmoetingskerk een bron wordt van besmettingen. Bovendien is ons standpunt dat het ons als kerk niet past om te gaan controleren op QR-codes wie wel of niet gevaccineerd is, want wij willen daardoor geen onderscheid maken.

Gelukkig kunnen we de zondagse diensten wel blijven uitzenden met een beperkt aantal medewerkers en met toepassing van de corona-regels. En u kunt deze diensten nog steeds online meebeleven. De bijbehorende kerkbrief en orde van dienst zijn te vinden op onze eigen website:

www.pgeefde.nl

 

Het is verdrietig dat het zo moet, maar wij hopen zo onze bijdrage te leveren aan een snelle daling van de besmettingen en een gezondere samenleving.

Geplaatst op 11-11-2021